Om Os

K. Jørgensen & Søn Aps. er en aut. el-installatørvirksomhed, med hjemmebase i Slagelse.

Vi er 6 engagerede og kompetente medarbejdere, uden nogen stor administation. Dette gør os mere flexible, vi kan fokusere på den gængse problemstilling samt tillade os at give vores kunder en mere personlig service.

Med mange års erfaring kan vi tilbyde løsninger af høj kvalitet og stor sikkerhed til fornuftige priser. Vi er desuden medlem af Sikringsgruppen.


Virksomhedens Historie

Kresten Jørgensen blev født d. 3. feburar 1892 i Daubjerg. Kresten var i lære som elektriker hos H. Niendahl i Kolding 1907 – 11 og arbejdede derefter hos E. Rasmussen i Fredericia, hvorefter Kresten tog installatøreksamen i Odense i 1917. Kresten Jørgensen etablerede sig som selvstændig sammen med Michaelsen d. 1. marts 1919 på Jernbanegade 4 i Slagelse med firmanavnet ”Jørgensen & Michaelsen”. Efter en periode skiltes Jørgensen og Michaelsen og i mange år hed firmaet ”K. Jørgensen”.

I 1945 kom sønnen Andrew Jørgensen ind i firmaet som medarbejder, og blev optaget som kompagnon i forretningen i 1952. Firmaet fik da navnet ”K. Jørgensen & søn”. Det blev med tiden mere og mere Andrew der tog sig af det udfarende arbejde mens Kresten helligede sig kontorarbejdet og de mindre værkstedsreparationer. Efter en brand i Casino, hvor nogle af firmaets lokaler blev beskadiget, flyttede firmaet i 1979 til Løvegade 77.

Tony Heldal kom i lære i firmaet d. 01.09.1973 – 77. Efter endt læretid læste han til el-installatør, hvorefter han overtog firmaet d. 2. januar 1981. Firmaets vision er drevet videre i samme ånd som fra starten: Vi vil levere et pænt stykke arbejde for enhver, da ingen kunde er for lille og alle fortjener god og lige behandling.

I 1984 startede vi en afdeling med reparation af hvidevarer. Dette er dog stoppet igen da hvidevarerne efterhånden er blevet meget billige i kontrast til at reparere dem.

Firmaet flyttede i 2004 til større lokaler på Holbækvej 19, hvorfra vi stadig betjener kunderne. Vores vision er fortsat at lave første klasses arbejde med en god service for alle. Vi har ikke nogen butik, eller fast kontoråbningstid, da vi for det meste er ude hos vore kunder. Ønsker du at komme i kontakt med os, tag da et kig på kontakt sektionen her på siden.